ГОТИНЩАЙН – Опит, Коректност, Качество

Готинщайн ЕООД вече 28 години проектира, произвежда и изгражда  детски площадки, спортни и външни фитнес уреди, парково оборудване и архитектурни детайли. Основана като малка семейна фирма, днес в нея работи екип от специалисти с богат опит и разполага със складова и производствена база с обща площ над 8 000 м2.

Нашата продуктова гама включва: детски люлки; пързалки; катерушки; клатушки; въртележки; кулички и къщички за игра; външни фитнес тренажори; спортни съоръжения като лостове; успоредки; стени за катерене; футболни врати; баскетболни кошове; тенис маси; пейки; беседки; огради; парапети; кошчета за отпадъци; вело стойки; анти-паркинг стълбчета – всичко, което е необходимо за да отговорим на нуждите за игра, спортуване и почивка на открито на общини, детски градини, училища и индивидуални клиенти.

Портфолиото от асортименти на Готинщайн постоянно се разширява, както с нови разработки, така и с осъвременени класически изделия.

Нашите продукти са произведени и тествани в съответствие с Европейските стандарти за безопасност на съоръжения за детски и спортни площадки.

Повече информация можете да откриете на нашата web страница www.gotinshtain.com, както и във Facebook, Instagram и Youtube.

ЩЕ СЕ ПОХВАЛИМ С:

28
години

ОПИТ

8000
кв. м.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

12000
изпълнени

ПРОЕКТА